cover-image

Wij helpen je graag met jouw volgende baan!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar weet je niet precies waar te beginnen? Dit kan frusterend zijn.  Wij zijn hier om jou te helpen. Ons doel is om jou te matchen met de baan die echt bij jou past. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om jouw wensen en kwaliteiten te bespreken en hiermee de perfecte match te vinden.

 

 

De juiste match

We zoeken voor alle partijen naar de meest gunstige vorm (uitzenden, werving en selectie en detacheren) en zorgen er voor dat alles uitstekend geregeld is; zowel juridisch als praktisch. Hierbij zijn we zeer servicegericht en nemen we u zo veel mogelijk taken uit handen. U kunt zich hierdoor focussen op uw ondernemerschap, bespaart zowel tijd als geld en minimaliseert risico's.

Flexibiliteit
Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis. Door jarenlange ervaring begrijpt HWC waar u als werknemer mee te maken heeft. Wij begrijpen precies wat u zoekt in uw zoektocht naar werk. Of u nu op zoek bent naar flexibele werktijden of een vaste baan, HWC biedt de oplossing met een breed scala aan werkmogelijkheden. Samen zoeken we naar wat het beste bij u past, zodat u met vertrouwen en voldoening aan de slag kunt.
Persoonlijkheid en korte lijnen. 

HWC staat voor persoonlijkheid. Daarom willen wij graag dichtbij zijn. HWC is ervan overtuigd dat je echt thuis moet zijn in de (regionale) arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Vandaar onze focus op de regio Noordoost-Brabant, waarin we als bedrijf en familie onze roots hebben. Hier weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf.

Altijd opzoek naar de beste match

Wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen jou en een opdrachtgever. Heb jij een vraag over de vacatures of wil je dat we je helpen bij het vinden van de juiste baan? Maak dan een afspraak.

Ik ben Daniel en werk al enkele jaren via HWC. Op dit moment werk ik als productiemedewerker bij Peda, en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Mijn eerste gevoel bij HWC? Een combinatie van dat familiegevoel met professionele dienstverlening, waarbij snelle en heldere communicatie centraal staat. Ik zou HWC zeker aanraden aan een ander. Met hun persoonlijke aanpak en korte lijnen zorgen ze ervoor dat je niet alleen e...
image
Hoi, ik ben Kazimierz en ik werk als machinaal houtbewerker via HWC Personeelsdiensten bij Van der Drift. Mijn eerste kennismaking met HWC was hartelijk en vertrouwd, wat me meteen aansprak. Mijn ervaring met hen is zeer positief; ze zijn efficiënt en altijd bereid om te helpen. Het sollicitatieproces verliep soepel en zonder gedoe, wat het allemaal heel prettig maakte. Het mooiste aan mijn huidige baan is zonder twi...
image
Ik ben Emmy Snaphaan en woon samen met mijn man in Grave. Moeder van twee volwassenen kinderen en oma van een kleinzoon en kleindochter. Ook hebben we twee hondjes. Sinds begin dit jaar ben ik als gastvrouw begonnen bij het Wapen van Reek. Toen ik gebeld werd door Edwin voor deze functie viel mij meteen zijn enthousiasme op. Bij een afspraak op kantoor leek het net een familie, het enthousiasme was ook te merken op k...
image
Hi, I'm Pericica Vasilica Dumitra, and I work at FEBRER factory. When I met the HWC team, I was impressed by how professional they were. Even though I had to wait a bit, they knew how to communicate well. I appreciate how they treat everyone like family here. If you want to work with HWC, you need to be serious about your job, and they'll give you good support.
image
Wat ik kan zeggen over mijn werkplek is hetzelfde als het personeel van het bureau, en hier is alles perfect, iedereen respecteert en helpt, ik ben zeer tevreden over dit bureau, ik raad het iedereen aan die een baan nodig heeft.
image

Wil jij een kennismakingsgesprek?

meld je hier aan.

Persoonsgegevens
Contactgegevens

CV

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze privacy statement.