cover-image

WERKT IN DE STREEK

Over HWC Personeeldiensten

HWC is in 2001 opgericht door Wim Zegers, in het Brabantse Reek. Met ons team zijn wij hoofdzakelijk actief in Noordoost-Brabant, met medewerkers in vele bedrijfstakken en disciplines. Op dit moment zijn onze mensen onder andere werkzaam in horeca, productie, weg- en waterbouw, meubelindustrie, bouw, transport en metaal. Het opleidingsniveau varieert van VMBO tot HBO.

Wij zijn een (h)echt familiebedrijf met een regionale focus. Onze kracht: korte lijnen en sterke mate van betrokkenheid. U hebt bij ons een vast contactpersoon die er alles aan doet om u te ontzorgen.

HWC is lid van de NBBU en VCU- en NEN 4400-1 gecertificeerd. Ook dat onderstreept dat we een betrouwbare partner zijn voor werkgevers en werknemers.

Waarom HWC Personeeldiensten?

De juiste match

We zoeken voor alle partijen naar de meest gunstige vorm (uitzenden, werving en selectie en detacheren) en zorgen er voor dat alles uitstekend geregeld is; zowel juridisch als praktisch. Hierbij zijn we zeer servicegericht en nemen we u zo veel mogelijk taken uit handen. U kunt zich hierdoor focussen op uw ondernemerschap, bespaart zowel tijd als geld en minimaliseert risico's.

Flexibiliteit
HWC is een flexibele dienstverlener.  Wij hebben de juiste kennis en kunde in huis. Door jarenlange ervaring begrijpt HWC waar u als ondernemer mee te maken heeft. Wij begrijpen precies wat u beweegt als ondernemer. Wanneer de personele bezetting in bepaalde periodes niet voldoet of werknemers aannemen nog niet nodig is, biedt flexibele inzet van werknemers de oplossing.
Persoonlijkheid en korte lijnen. 

HWC staat voor persoonlijkheid. Daarom willen wij graag dichtbij zijn. HWC is ervan overtuigd dat je echt thuis moet zijn in de (regionale) arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Vandaar onze focus op de regio Noordoost-Brabant, waarin we als bedrijf en familie onze roots hebben. Hier weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf.

Werkt in de streek

50

+ werkgevers uit de regio

7

Specialisten

20

Jaar actief in de  streek

5

Verschillende branches

Visie

HWC is ervan overtuigd dat je echt thuis moet zijn in de (regionale) arbeidsmarkt om goed te kunnen bemiddelen. Vandaar onze focus op de regio Noordoost-Brabant, waarin we als bedrijf en familie onze roots hebben. Hier weten we wat er speelt en wat de mogelijkheden zijn voor u en uw bedrijf.

Missie 

HWC helpt mensen aan een goede baan en bedrijven aan de juiste mensen. We zoeken voor alle partijen naar de meest gunstige vorm (uitzenden, detacheren en of W&S) en zorgen er voor dat alles uitstekend geregeld is; zowel juridisch als praktisch. Hierbij zijn we zeer servicegericht en nemen we u als klant zo veel mogelijk taken uit handen.

Altijd opzoek naar de beste match

Wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen jou en een opdrachtgever. Heb jij een vraag over de vacatures of wil je dat we je helpen bij het vinden van de juiste baan? Maak dan een afspraak.

image
Daniel
Productie medewerker (metaal)
Ik ben Daniel en werk al enkele jaren via HWC. Op dit moment werk ik als productiemedewerker bij Peda, en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Mijn eerste gevoel bij HWC? Een combinatie van dat familiegevoel met professionele dienstverlening, waarbij snelle en heldere communicatie centraal staat. Ik zou HWC zeker aanraden aan een ander. Met hun persoonlijke aanpak en korte lijnen zorgen ze ervoor dat je niet alleen e...
image
Kazimierz
Machinaal houtbewerker
Hoi, ik ben Kazimierz en ik werk als machinaal houtbewerker via HWC Personeelsdiensten bij Van der Drift. Mijn eerste kennismaking met HWC was hartelijk en vertrouwd, wat me meteen aansprak. Mijn ervaring met hen is zeer positief; ze zijn efficiënt en altijd bereid om te helpen. Het sollicitatieproces verliep soepel en zonder gedoe, wat het allemaal heel prettig maakte. Het mooiste aan mijn huidige baan is zonder twi...
image
Emmy Snap
Gastvrouw
Ik ben Emmy Snaphaan en woon samen met mijn man in Grave. Moeder van twee volwassenen kinderen en oma van een kleinzoon en kleindochter. Ook hebben we twee hondjes. Sinds begin dit jaar ben ik als gastvrouw begonnen bij het Wapen van Reek. Toen ik gebeld werd door Edwin voor deze functie viel mij meteen zijn enthousiasme op. Bij een afspraak op kantoor leek het net een familie, het enthousiasme was ook te merken op k...
image
Pericia Vesilica Dumitra
Productie medewerker
Hi, I'm Pericica Vasilica Dumitra, and I work at FEBRER factory. When I met the HWC team, I was impressed by how professional they were. Even though I had to wait a bit, they knew how to communicate well. I appreciate how they treat everyone like family here. If you want to work with HWC, you need to be serious about your job, and they'll give you good support.
image
Denisa
Medewerker auto-onderdelenfabriek
Wat ik kan zeggen over mijn werkplek is hetzelfde als het personeel van het bureau, en hier is alles perfect, iedereen respecteert en helpt, ik ben zeer tevreden over dit bureau, ik raad het iedereen aan die een baan nodig heeft.

Werknemers uit de streek

Bij HWC Personeelsdiensten hebben we allemaal doorpakkers met hun eigen specialiteit. Bekijk hieronder ons team. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze privacy statement.