cover-image

Sollicitatieprocedure

Jouw Vijfstappenplan naar een baan bij HWC Personeelsdiensten

Stap in de toekomst van jouw carrière met HWC Personeelsdiensten. Ons vijfstappenplan biedt een gestroomlijnd pad naar jouw ideale baan. Vanaf het moment dat je contact met ons opneemt tot het moment dat je jouw contract tekent, staan wij voor je klaar. Ontdek samen met ons je ambities tijdens een persoonlijke kennismaking, laat je kwaliteiten aansluiten bij de juiste vacatures, en vind de perfecte match met een van onze gewaardeerde opdrachtgevers. Jouw droomjob is binnen handbereik; laten we samen deze reis beginnen.

1. Solliciteren

Heb jij een leuke vacature gevonden of ben je op zoek naar een baan en wil je dat wij je daarbij helpen? De eerste stap zet je door contact met ons op te nemen.

2. Ons eerste contact
Laten we samen jouw persoonlijke ambities ontdekken, zodat we een helder beeld krijgen van jouw behoeften. Maak een afspraak voor een telefonisch gesprek of kom langs voor een kop koffie. Samen vinden we de perfecte match!
3. Selectie van mogelijkheden

Na onze eerste kennismaking gaan we kijken hoe jouw kwaliteiten en mogelijkheden aansluiten bij een van onze vacatures en stellen wij je voor aan onze opdrachtgevers.

4. Gesprek bij de werkgever

Nu we weten wat je wensen, kwaliteiten en mogelijkheden zijn, kunnen we je voorstellen aan onze opdrachtgevers. Als er een ideale match gevonden is, kun je op kennismakingsgesprek bij onze opdrachtgever.

5. De perfecte match

Na een geslaagde match zal de werkgever je uitnodigen om bij hen te komen werken. Gefeliciteerd, de baan is voor jou! Het contract wordt door ons in orde gemaakt en aan jou verstrekt.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze privacy statement.