cover-image

Detacheren

Tijdelijke proffesionals nodig? 

Ontdek de kracht van detacheren met HWC Personeelsdiensten. verrijk uw team met top professionals voor precies de tijd die u nodig heeft. Geniet van flexibiliteit, frisse inzichten en kostenefficiëntie, terwijl wij zorgen voor de perfecte match. 

Waarom detacheren bij HWC 

De gedetacheerde is in dienst bij HWC en wordt uitgeleend aan een ander bedrijf. Ook bij werkzaamheden van de opdracht blijft de gedetacheerde in loondienst bij HWC.

Detacheren is een manier om hoogopgeleide medewerkers aan uw bedrijf te binden, zonder dat u ze in loondienst neemt. De gedetacheerde heeft vaak al ervaringen bij andere opdrachtgevers en daardoor voegt hij/zij daadwerkelijk iets toe aan uw organisatie. Detacheren betreft meestal een bepaalde periode. Na een sollicitatiegesprek bepalen beide partijen of er een goede basis is om samen te werken. Het grote voordeel is dat u niet vast zit aan een dure kracht en u houdt uw team alert en up-to-date.

Voordelen detacheren

Expertise en Innovatie

Door het detacheren van hoogopgeleide professionals via HWC, verrijkt u uw organisatie met waardevolle kennis en frisse perspectieven. Onze gedetacheerden brengen een schat aan ervaring mee, opgedaan bij diverse opdrachtgevers, waardoor ze direct een positieve impact hebben op uw bedrijfsvoering.

Doe een aanvraag

Flexibiliteit in Contractduur

Detachering via HWC biedt de mogelijkheid om voor een vooraf bepaalde periode deskundigheid in huis te halen. Dit zorgt voor flexibiliteit en de capaciteit om dynamisch in te spelen op projectmatige of tijdelijke behoeften binnen uw organisatie, zonder langdurige verplichtingen.

Doe een aanvraag

Kostenbesparing en Efficiëntie

Kiezen voor detachering betekent dat u geen langetermijninvesteringen hoeft te doen in personeel voor specialistische rollen. Dit biedt financiële voordelen en houdt uw team wendbaar. Bovendien stimuleert de frisse blik van een gedetacheerde medewerker innovatie en houdt uw bestaande teamleden scherp.

Doe een aanvraag

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze privacy statement.