cover-image

Werving & selectie

Hulp nodig bij het aantrekken van personeel? 

Werving en selectie bij HWC staat voor het samenbrengen van ambitieuze talenten en vooraanstaande bedrijven. Ons proces garandeert een naadloze match, waarbij uw organisatie wordt verrijkt met precies het juiste personeel. Vertrouw op onze expertise voor een toekomst met medewerkers die uw visie delen en versterken.

Waarom werving & selectie door HWC

Werving en selectie is vaak een tijdrovende bezigheid binnen uw bedrijf. Wij helpen u met een persoonlijke aanpak om te zorgen voor de juiste mensen op de juiste positie binnen uw bedrijf. Wij zoeken voor u de juiste match en letten daarbij op persoonlijkheid, unieke kennis en kunde. Onze persoonlijke aanpak richting de kandidaten garandeert u de juiste werknemer op de juiste positie.

Wilt u nieuwe collega's direct in dienst nemen? Die vinden wij voor u. Wij nemen de werving en selectie uit handen. Wij kennen de beste kandidaten, u kiest. Wilt u geen risico lopen? Dan kan de kandidaat altijd op uitzendbasis aan de slag. Zo heeft u maximale zekerheid vooraf.

Voordelen werving & selectie

Tijdbesparing

Door de werving en selectie aan HWC personeelsdiensten over te laten, bespaart u kostbare tijd die anders besteed zou worden aan het uitgebreide rekruteringsproces. Wij nemen deze tijdrovende taak volledig van u over.

Doe een aanvraag

Persoonlijke match

Onze unieke, persoonlijke benadering in het selectieproces zorgt ervoor dat we niet alleen kandidaten vinden met de juiste vaardigheden, maar ook met een persoonlijkheid die past binnen de cultuur van uw organisatie. Dit verhoogt de kans op een langdurige, succesvolle samenwerking.

Doe een aanvraag

Flexibiliteit en Zekerheid

Met onze flexibele aanpak kunt u kiezen voor directe indiensttreding of een uitzendbasis, wat u maximale zekerheid biedt. U krijgt de gelegenheid om de kandidaat in de praktijk te beoordelen voordat u een langetermijnverbintenis aangaat.

Doe een aanvraag

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze privacy statement.