cover-image

Onze diensten

Waarom kiezen voor HWC?

Er zijn diverse redenen om contact op te nemen met HWC personeelsdiensten:

  • U bent op zoek naar tijdelijk personeel om een piek op te vangen;
  • U bent op zoek naar vaste medewerkers, maar deze kunt u niet vinden of u hebt geen tijd voor het sollicitatieproces;
  • U wilt liever geen loonadministratie voeren en verzekeringen afsluiten voor uw personeel;
  • U wilt graag iemand inschakelen die jarenlange ervaring heeft en goed is in het zoeken van de juiste kandidaat.

Zo zijn er nog veel meer redenen om HWC Personeelsdiensten in te schakelen. Wij vertellen u hier graag over onder het genot van een goede bak koffie. HWC Personeelsdiensten heeft als kernpunten flexibiliteit en het ontzorgen van jou als werkgever. Daarnaast gaan wij altijd voor een langdurige klantrelatie. Wij zijn er trots op dat zodra u zaken met ons doet, u in bijna alle gevallen altijd zaken met ons blíjft doen.

HWC personeelsdiensten werkt met korte lijnen en direct contact. Hierdoor kunnen wij u altijd een zeer marktconform tarief aanbieden. 

Uitzenden

Het werken met uitzendkrachten heeft veel voordelen. Het belangrijkste pluspunt is dat uw mensen gericht kunnen beginnen op het moment dat u ze echt nodig hebt. 

Lees verder

Werving en selectie

Werving en selectie is vaak een tijdrovende bezigheid. Wij helpen u met een persoonlijke aanpak om te zorgen voor de juiste mensen op de juiste positie binnen uw bedrijf.

Lees verder

Detacheren

De gedetacheerde is in dienst bij HWC en wordt uitgeleend aan een ander bedrijf. Ook bij werkzaamheden van de opdracht blijft de gedetacheerde in loondienst bij HWC.

Lees verder

HWC Personeelsdiensten staat voor

100

% kennis uit de streek

20

+ jaar aan ervaring

24

Uur goed bereikbaar en snel antwoord op al uw vragen

100

% antwoord op al jouw personeelsvraagstukken

Altijd opzoek naar de beste match

Wij zijn altijd op zoek naar de beste match tussen jou en een opdrachtgever. Heb jij een vraag over de vacatures of wil je dat we je helpen bij het vinden van de juiste baan? Maak dan een afspraak.

image
Daniel
Productie medewerker (metaal)
Ik ben Daniel en werk al enkele jaren via HWC. Op dit moment werk ik als productiemedewerker bij Peda, en ik heb het hier enorm naar mijn zin. Mijn eerste gevoel bij HWC? Een combinatie van dat familiegevoel met professionele dienstverlening, waarbij snelle en heldere communicatie centraal staat. Ik zou HWC zeker aanraden aan een ander. Met hun persoonlijke aanpak en korte lijnen zorgen ze ervoor dat je niet alleen e...
image
Kazimierz
Machinaal houtbewerker
Hoi, ik ben Kazimierz en ik werk als machinaal houtbewerker via HWC Personeelsdiensten bij Van der Drift. Mijn eerste kennismaking met HWC was hartelijk en vertrouwd, wat me meteen aansprak. Mijn ervaring met hen is zeer positief; ze zijn efficiënt en altijd bereid om te helpen. Het sollicitatieproces verliep soepel en zonder gedoe, wat het allemaal heel prettig maakte. Het mooiste aan mijn huidige baan is zonder twi...
image
Emmy Snap
Gastvrouw
Ik ben Emmy Snaphaan en woon samen met mijn man in Grave. Moeder van twee volwassenen kinderen en oma van een kleinzoon en kleindochter. Ook hebben we twee hondjes. Sinds begin dit jaar ben ik als gastvrouw begonnen bij het Wapen van Reek. Toen ik gebeld werd door Edwin voor deze functie viel mij meteen zijn enthousiasme op. Bij een afspraak op kantoor leek het net een familie, het enthousiasme was ook te merken op k...
image
Pericia Vesilica Dumitra
Productie medewerker
Hi, I'm Pericica Vasilica Dumitra, and I work at FEBRER factory. When I met the HWC team, I was impressed by how professional they were. Even though I had to wait a bit, they knew how to communicate well. I appreciate how they treat everyone like family here. If you want to work with HWC, you need to be serious about your job, and they'll give you good support.
image
Denisa
Medewerker auto-onderdelenfabriek
Wat ik kan zeggen over mijn werkplek is hetzelfde als het personeel van het bureau, en hier is alles perfect, iedereen respecteert en helpt, ik ben zeer tevreden over dit bureau, ik raad het iedereen aan die een baan nodig heeft.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met onze privacy statement.